Over ons

Over Logo-starter.nl


Een website die is ontstaan vanuit een passie voor alles wat te maken heeft met logo's en huisstijlen. Samen met ons creatieve netwerk bieden wij genoeg ideeën en inspiratie zodat het ontwerp voor uw logo of huisstijl niet alleen mooi en onderscheidend is, maar vooral ook heel effectief.


Logo's

Uw identiteit is de kern van uw organisatie. Een logo wordt gevormd door een beeldmerk, woordmerk of een combinatie van beide. Een goed logo communiceert de identiteit van uw bedrijf. Het is origineel, herkenbaar en past bij de doelgroep die u wilt aanspreken!


Huisstijlen

Een huisstijl weergeeft het karakter van uw bedrijf, zorgt ervoor dat u opvalt en herkenbaar bent voor uw klanten. Met de juiste huisstijl kunt u uw klanten overtuigen.


Ontwerp

Gedrukte media blijven een zeer belangrijk middel om uw communicatie te ondersteunen. Om met uw bedrijf op te vallen is het gebruik van sterke ontwerpen essentieel. Denk hierbij aan grafisch ontwerp, illustraties en webdesign. logo-starter.nl staat altijd open voor mooie ideeën, suggesties en blogs die bijdragen aan het creëren van een mooie informatiesite over ontwerp, logo's en huisstijlen. Wilt u een bijdrage leveren? Neem contact met ons op!