Salarisservice en net iets meer

Hoe staffing software uw bedrijf kan helpen
26 september 2017
De juiste bedrijfskleding
6 oktober 2017
Alle blogberichten

Salarisservice en net iets meer

CBBS Salarisservice is begonnen met software voor salarisadministratie, vandaag bieden ze de klant software voor de integratie van andere bedrijfsafdelingen, die allemaal aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

Door de CBBS salarisservice kunnen bedrijven, accountants- en administratiekantoren hun salarisadministratie volledig aan CBBS uitbesteden. CBBS verwerkt alles en stuurt binnen de 24 uur alle relevante output en salarisstroken door. Via een handige module, Youforce, is alle informatie op elk moment van de dag beschikbaar door in te loggen via desktop, laptop, tablet of smartphone. Verder neemt CBBS ook de aangifte van loonheffingen en pensioenaangifte voor zijn rekening en zorgt het voor de jaaropgave van de werknemers. In de module kunnen ook de stamgegevens van elke werknemer werknemer bekeken worden. En dit is nog maar het standaard pakket, CBBS wil elke klant een service op maat geven en twijfelt dus niet om op extra wensen in te gaan.

Daarnaast is er de HR Manager, slimme software voor personeelsadministratie, die ook volledig kan worden uitbesteed aan CBBS maar ook als software gebruikt kan worden op de eigen server. Ook kan deze gekoppeld worden aan de salarissoftware. De HR Manager zorgt dat alle personeelsgegevens op elk moment makkelijk en volledig inzichtelijk zijn. Ook hier wordt er gebruik gemaakt van een online module die de gebruiker toegang geeft via alle online apparaten.

De HR Manager registreert alle verlof en verloftegoeden, ook ziekteverzuim en verloopmelding kunnen vastgelegd worden. Daarnaast worden alle relevante gegevens zoals identiteitsbewijzen, verjaardagen, arbeidsvoorwaarden en employee benefits (laptops, telefoons…) geregistreerd. Er kunnen extra modules toegevoegd worden zoals “Employee Self Service” voor verlofaanvragen en “Lease”, die het wagenparkbeheer verzorgt. “Mutaties” zorgt ervoor dat alle wijzigingen kunnen worden goed- of afgekeurt en “Vrije velden” kan toegevoegd worden voor alles wat de HR Manager niet dekt maar het bedrijf wel graag in het beheer wil.

Zo zorgt CBBS dat een volledig overzicht van salaris en personeel geen zorg meer hoeft te zijn dankzij handige software of volledige uitbesteding.

CBBS Salarisservice is begonnen met software voor salarisadministratie, vandaag bieden ze de klant software voor de integratie van andere bedrijfsafdelingen, die allemaal aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *